top of page
DIN FOTOSHOOT
Avtal tid og sted

Ta kontakt å for å avtale tid for fotografering. Jeg har anledning både i ukedager og helger. Den beste tiden å ta bilder på er i timene rett før solen går ned, da er lysforholdene optimale og gir nydelige bilder. 

Du velger selv hvor du ønsker at bildene skal bli tatt. Om du er usikker på sted, foreslår jeg gjerne steder som egner seg godt for fotografering. Jeg kan også komme hjem til deg.

Skulle vi være uheldige med været på den avtalte dagen, finner vi en ny dato uten ekstra kostnad.

IMG_8078-Edit.jpg
Forbred deg 

Har hunden din en favorittleke? Ta den med på fotoshooten! Ta også gjerne med noen smakfulle godbiter og et håndkle i tilfelle den skulle bli litt skitten.

Det kan også være en fordel å øve litt på bli- komandoeni forkant, da blir det enklere å få hunden til å posere for kamera. 

Tenk også gjerne igjennom om det er noen spesielle bilder du ønsker og om du selv vil være med på bilder.

Jeg anbefaler at du vasker, børster og klipper negler på hunden i forkant. Vi vil jo gjerne at hunden skal se ekstra fin ut denne dagen! Har du et fint halsbånd? Ta det gjerne med. Jeg anbefaler at du dropper sele på fotoshooten, da dette ikke blir så pent på bilder. 

IMG_3653-Edit.jpg
På selve dagen

Jeg starter fotograferingen med å bli litt kjent med hunden før jeg introduserer den for kamera. Jeg tar meg god tid og jobber på hundens premisser. Ofte starter jeg med litt lek og action bilder og tar de stillesittende portrettende etterpå. Lek og godbiter er i fokus og det er viktig for meg at både du og hunden koser dere! Har du en aktiv hund er det fint om den er ferdig luftet før fotograferingen starter.

 

Din jobb under fotoshooten er å slappe av og beundre din vakre hund!

I etterkant

Noen dager etter fotograferingen vil du få tilsendt bilder via Dropbox som du kan se gjennom. Det er bare å glede seg!

 

Du kan så velge å bestille print av favorittbildene dine. Leveringstiden på disse er ca 2 uker og vil bli levert hjem til deg.

DSC_1360-Edit.jpg
bottom of page