Tjenester

Hundelufting oslo
Hundepass oslo
LUFTING AV HUND

 

Få gleden av å komme hjem til en ferdig luftet og fornøyd hund! På tur med meg får hunden din mosjonert, lekt og sosialisert seg. Den får møte andre hunder av forskjellige raser, personligheter og størrelser på flotte turer i skog og mark. Jeg legger vekt på å ha trygge, faste grupper hvor hunden trives. Valper er også velkomne og blir tatt ekstra godt vare på. 

 

-Jeg tilbyr hundelufting tirsdager, torsdager og fredager. 

 

-Turene varer i ca 60 min

 

-Hundene blir hentet og levert hjemme hos deg mellom 10 og 16.

 

Før vi setter i gang med lufting, avtaler vi en kveld hvor jeg kan komme hjem til dere og hilse på dere og hunden. Vi skriver kontrakt og avtaler luftetidspukt.

 

Alle hunder må være vaksinert. Jeg kan dessverre ikke ta imot agressive eller veldig dominante hunder. 

 

Interessert i hundelufting for din hund? Fyll ut innmeldingskjema til venstre- så kontakter jeg deg.

 

Grunnet stor pågang har jeg nå kun muligheten til å lufte hunder som bor på Oslo Vest. Bor du på Oslo Øst? Da anbefaler jeg Oslo Dyrepass og Hundelufting. Du finner de her. 

 

 

DØGNPASS

 

Mange hunder kan bli svært stresset av å bo på kennel. Jeg tilbyr et alternativ til dette om du skal reise bort. Hunden får bo i et hjemmemiljø og være en del av familien vår så lenge du er borte. Jeg vil behandle hunden din med den beste omsorg, vennlighet, og tålmodighet. Jeg er bestemt om det trengs, men blir aldri sint. Jeg bruker svært mye positiv forsterkning og jeg synes det er viktig å fokusere på det positive hunden gjør. Det gir best resultat og skaper glade og sosiale hunder! 

For at jeg skal passe hunden har jeg følgende kriterier: 

 

-Hunden må være frisk og vaksinert

-Hunden må være stueren

-Hunden må være snill mot andre hunder

-Hunden må kunne være alene hjemme

 

Smådyrpass

Jeg tilbyr pass av smådyr hjemme hos meg. Min kjærlighet for dyr gjelder ikke bare hunder! Alle dyr blir hos meg behandlet som de skulle være mitt eget, med masse omsorg og omtanke. Daglig rutiner inkluderer skifting av drikkevann, påfyll av mat/høy/ grønnsaker og minst 20 minutter med utetid og kos.

 

Jeg tilbyr henting og levering av dyret. Alt for å gjøre det lettere for deg! 

 

HUNDEFOTOGRAFI

 

Ønsker du noen fine portrettbilder av hunden din? Jeg tilbyr  også hundefotografering. Jeg tar bilder av hunden enten alene eller med eier, ute i naturen, i naturlig lys. Fotograferingen tar ca en time og du bestemmer hvor bildene skal taes.

 

Les mer på min side for hundefoto www.oslohundefoto.no

Sjekk gjerne ut min personlige fotoside www.carinasvardal.com

 

Under er noen av bildene jeg har tatt tidligere.